diumenge, 14 de febrer del 2010

De L'Àlex

  ExpoGuitarres


"Avui 22 de Gener s'ha inaugurat la meva primera exposició fotogràfica. A on? A la taverna catalana 'Terra d'Escudella' del barri de Sants de Barcelona.



La temàtica de les fotos és la guitarra. Feia temps que volia fer aquesta exposició i ara ha arribat el moment. En principi la exposició consta de 15 fotografies fetes a diferents concerts, diferents anys i diferents grups i artistes. Al final, però, hem decidit partir la expo en dos i durant 15 dies hi haurà 8 fotos i altres 7 dies les restants."

http://alexcarmona.smugmug.com/
http://www.alexcarmona.com/

A DISFRUTAR-HO !!!

1 comentari:

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Home, nosaltres no tenim gaires oportunitats d'anar a Sants i de veritat que em quedo amb les ganes de veure el conjunt de les 15 fotos escollides per a la exposició.

Però la Maria ja ens dirà quines són !

La guitarra de la foto, MªCarme, una Les Paul de Gibson, hi havem uns quants habituals del blog que la coneixem (penso en el Carles, el Francesc, el Xevi, el Xavi, el Gonzalo..) A mi em va "enamorar" quan fa molts anys el germà de la Toni Casas se'n va comprar una, de color negra, amb les pastilles i les "clavijes" daurades i ens la va presentar.

Enhorabona, Àlex. Gràcies, MªCarme. Hola, Maria :))