dijous, 22 de juny del 2006

PETONS PER TOTS !!

 Posted by Picasa

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que maca la foto. petons per totes!
pardoneu pero qa l´hora de intervenir faig el que pug, desde aqui no sempre es pot.pere

Anònim ha dit...

-
Tinc observat que, des del dia 12 de maig, els comments signats "anonymous" no son notificats a aquells de nosaltres que rebíem còpia de cada nova entrada o comentari (Maite, Imma, Santi, Pere, Mingu i en la manera de resum diari per a l'Oriol)

Ara he tornat a guardar les configuracions i faig l'experiment de fer un comment "anonymous" per veure si arriba..

Aprofito per dir-vos que si algú de vosaltres vol notificació o, a l'inrevés, prefereix que no li arribi, que m'ho faci saber..

També torno a repetir que l'usuari Undenosaltres és un usuari registrat a Blogger que -com el seu nom indica- podem fer servir qualsevol de nosaltres si ens sembla convenient. El nom d'usuari és UNDENOSALTRES, la clau de pas ja us la enviaré altra vegada per correu electrònic

Mingu

Mingu Manubens Bertran ha dit...

-
Vale. No hi ha manera. Hi ha hagut algun canvi en el funcionament dels blogs (ho he provat en altres blogs) i no es reben les notificacions dels comments "anonymous"

Mentrestant, aquí estic, capficat, sense fer cas de ningú. A casa es queixen del mateix..

Que és molt maca, la foto, sí !. Gràcies, Mª Carme. Hola Pere, es nota que els teus comments estàn penjats com des de la trinxera. També hem rebut les teves fotus de Manuchao. Quan tingui temps, si no et sap greu, en penjaré algunes al PotPetit. També us aviso que hi ha un comentari del Santi a un text que vaig penjar a ElPareCarbasser. Aquell text, i el títol, per a mi eren com una resposta a una carta del Xevi, preciosa, del dia en que vaig fer els 50. Al comment del Santi, com sempre, li escau allò de que vale más el collar (el seu comment) que el perro (l'entrada)

Anònim ha dit...

La foto és ben curiosa... De tots, el més gran d'aquí sembla l'Oriolet, les demés teniu "l'expressió" de quan éreu petites però amb la fesomia d'ara. No sé, una foto ben curiosa...

PS: menció a part la cara d'ecs! que fas MkCarme!!! mes que HA! HA! HA! ha! ha! sembla que hai! hai! hai!

Uri

Carme ha dit...

tens tota la raó !! i es que si deia ex!el meu sentiment era(es) de gorda!!!!!!!!