diumenge, 30 d’agost del 2009

postal de la Maria

Maria-Stonehenge
"Avui he anat a visitar Stonehenge, i era diferent del que creia. La foto 1 és de mi allà, hi feia bastant vent i era un lloc amb molt espai sense edificacions al voltant, excepte l’autopista que hi passa pel costat i les casetes que han fet per als turistes."
Maria-i-Ursula
"La de la samarreta groga és la Ursula, de Suïssa, molt feliciana, que
dorm a l'altra habitació."

(La Maria també tenia una beca d'anglès. Ha estat tres setmanes a Oxford i avui anirem a buscar-la a Girona. Benvinguda. A la Maria li agrada escriure i ens ha explicat moltes coses..)

"Després, a la segona hora, passat el break, hem estat jugant a un joc que es diu Alibi. Gran part del joc era en Parelles, i jo anava amb la Kasia (una noia de 22 anys, diria que polaca. El seu nom original és alguna cosa semblant a Katarjyna Mikoiajewska. És molt divertida i es fa notar molt: no para de xerrar, riure i cridar!); havíem d’inventar-nos una història sobre què havíem fet les dues juntes ahir al vespre, i llavors ens interrogaven la resta de classe per separat, per saber si teníem una bona coartada o si érem les culpables d’un suposat crim que havia succeït la passada nit. Així hem anat fent amb totes les parelles durant una hora i vint minuts, i ens ha donat el temps just per dir que el Sergio i el seu company eren els més innocents i la Kasia i jo les clares culpables! Jahaja, ens hem descoordinat una miqueta, i per això hem sortit culpables, però ha estat molt divertit!"