divendres, 28 d’agost del 2009

postals Mª Carme, Isabel, Mingu, Linus, Maria, Núria i Joan

apunts-mcarme

Una tarda a l'embassament de Lanuza, prop de Tramacastilla. A la foto es veu la MªCarme en ek moment de començar un dibuix que ara tenim, emmarcat i tot, al menjador de casa. A Tramacastilla hi vem estar una setmana amb el Linus, la Maria, la Núria (una amiga de la Maria) i el Joan. La MªCarme va aprofitar per anar a veure la Carmen i els cosins de Pamplona. També van estar uns quants dies amb nosaltres la Montse, el Roman pare, el Roman fill i el Lluc. Van ser uns dies tranquils, dels que serveixen per a descansar. Vem fer unes quantes excursions no gaire llargues i vem passar bones estones parlant amb les altres famílies. Cada família, com a tot arreu i com ha de ser, amb els seus problemes, grans o petits, però que fan la vida EMOCIONANT :. Un dia, el Linus i els seus amics que van venir especialment de Santpedor, van pujar al Midi d'Ossau. Van dormir una nit al refugi de la Pombie i una altra amb nosaltres.

Poc després de tornar de Tramacastilla, el Joan, la Isabel i jo vem marxar a Suïssa uns quants dies. Havíem preparat la camioneta amb un matalàs i unes cortines als vidres (de 'quitaypón') per dormir-hi a dins.

esmorzar

A la postal podeu veure un moment Nescafé: l'esmorzar en una zona de picnic d'una carretera de França, a punt d'entrar a Suïssa.

També vem dormir en campings. El primer camping on vem dormir era a Interlaken. Vem anar-hi perquè hi havia el Mingu. Durant dos dies vem ser veïns de tenda.

Una excursió curiosa que vem fer a Suïssa, va ser la de pujar per unes escales a la glacera de Grindelwald. Més de mil escales (el Joan les va comptar) fetes "a mà". A baix hi havia un home gran, provablement 'l'autor' de les escales, que s'entretenia afilant rasclets i preparant recanvis del graons i baranes que anava deixant ben amuntegats per quan fessin falta.

escales-grindelwald

La nostra primera intenció era donar la volta al món: seguir més enllà de Suïssa, entrar a Austria i anar a Alemanya, etc.. però Suïssa és tant bonica, hi ha tants llocs per veure, que ens hi vem quedar enganxats tots els set dies que teníem.