dilluns, 16 de gener del 2006

FÒRUM 7:

6 comentaris:

Carme ha dit...

Que creieu de l'exportació e importació empírica relacionada amb la síntesis astrosfera de la relativitat del punt en que es creuen les dos teories edomètriques i exocèntiques ja que l'estat de fer noves entrades en aquest blog es a primera vista mandrós?

Anònim ha dit...

Aquest redactat sembla del Dalí dels Cants de Maldoror i la seva teoria paranoicocrítica !

Anònim ha dit...

Penso que la relativitat endomètrica més fiable dels cossos opacs en contacte amb el sílice carbònic recupera el benestar paidocèntric i egocèntric de l'enigma resolutiu. Per tant segons aquesta teoria, la mandra seria igual o equivalent a la massa corporal que suporta la cullonada dels qui paranoicacríticament viuen la consistencia del blog en una desidia constant i permanent. Arribats a aquest punt, la conclusió seria : o hi ets o no hi vols ser, o no hi pots ser. Vet aquí la qüestió més transcendent del descobriment ad-hoc.
Seguirem.....amb les nostres investigacions...


jajjajaja que bé m'ho he passat dient les bestieses que he dit.

Pere Manubens ha dit...

Es que el nivell asusta molt....

Anònim ha dit...

Epicur diu «Lathé biósas» que nosaltres traduïm per «Viu passant desapercebut» però que els grecs deien «Roman en l’ocult en tant que aquell que condueix la seva vida»

Nosaltres traduïm: «Ell vessà llàgrimes sense que els altres ho remarquessin». Els grecs deien: «Ell va romandre ocult en tant que aquell que vessava llàgrimes»

«Lanthanei ekon». Nosaltres: «Arriba d’amagat». Els grecs: «Roman ocult en tant que aquell que arriba»

Qui no té res d’essencial a dir tampoc no pot callar. Només en el dir essencial i solament per aquest dir val el callar essencial que no té res a veure amb el tenir en secret o amb l’amagar o amb el xifrar en clau o amb la mandra

És en aquest sentit que interpreto els silecis del blog. Ara tenim una perspectiva (gairebé un any). Les de coses que han passat. Podríem dir que tenim molt de què callar.

I, a fè que no és cap callar que no digui res !

Tots sabem

tots sabem

tots sabem

de quines coses (molt) grans callem

i és que el nivell efectivament asusta — molt

Anònim ha dit...

I encara més paraules...sobre el fòrum que ens té ocupats ara sobre "els silencis". Ara sóc jo a qui heu assustat amb el nivell, amb cites sobre l'epicuereïsme....ràpidament m'ha aclarit el meu amic filòsof qui m'ha parlat de la carta famosa d'Epicur, deu ser educatiu llegir un bon tractat sobre les claus de la felicitat de l'esperit que tant s'han oposat a l'estoicisme.... Bueno ......total que la M Carme de nou ha escalfat de nou els motors amb una entrada pseudocientífica que acaba amb allò essencial. La Maite segueix el seu model. En Pere surt del seu mutisme encara que sigui per dir que el nivell l'assusta i en Santi, que també surt del seu mutisme, posa la guinda al seu lloc. Oh, sí, és ell, ell mateix el qui filosofa el qui cita als savis grecs....el blog torna a manifestar-se com sempre, ha reemprès el seu ritme.....malgrat els passatgers silencis que no volen dir que NO HI SOM !!! DONCS, SÍ, HI SOM.
M Carme has triomfat, ens portes a tots allà on vols, a ser-hi..
Felicitats !!!!!!!!!!!