dimecres, 30 de maig del 2007

“La innocència dels infants és la glòria més gran de Déu”

magnificat



Per casa volta ja fa uns dies un número de “Supergesto”, una publicació d’aquelles que es poden agafar al sortir de missa, que parla de les missions. Tots ens hem aturat, un moment o altre, a mirar la fotu de més amunt, que surt a la contraportada, i ens ho hem dit els uns als altres:

“-ja has vist la foto aquesta ?”

L’expressió del nen recorda la frase del títol, extreta d’un llibre que ens va passar el Santi, de Charles Péguy: “Le mystère de la charité de Jeanne d’Arc”

També hem tingut algun debat a l’hora de dinar sobre si els bitllets eren afegits amb Photoshop o la foto sortia tal qual..

Justament avui és el dia de santa Joana d'Arc. També és el dia d'un sant manresà i barceloní: el Dr. Pere Tarrés. I també.. el sant del Fernando:

Felicidades Fernando ! Recuerdos a todos !

[comentari apart, com en les obres de teatre :]

Aquesta entrada al blog la preparava abans de marxar de la botiga, avui a migdia. L'he deixat guardada com a esborrany i, abans de tancar, he mirat el correu. Resulta que hi havia un missatge del Santi amb una adreça de YouTube on es pot veure un retall d'alguna de les pel·lícules de Joana d'Arc. Després encara he rebut -també del Santi- una fotografia amb la reproduccíó d'una signatura que diu "Jehanne". Com que tinc dubtes de què és cada cosa, si us sembla bé -quin remei !- ho deixem per una nova entrada, tota ella dedicada a les misterioses relacions de Joana d'Arc i Vilabertran..

i ara, tal com deien sempre al final del Jan i Trancapins, o de la Patrulla dels Castors:

[continuarà]