dimecres, 23 de maig del 2007

Record de la Fina amb motiu de la mort del Jaume

Josefina


Recordeu la Fina, que fa 50 dies que ha perdut el seu estimat espòs Jaume. En la seva habitació de Roda, ella nota que el cor se li trenca recordant els moments passats al seu costat després de 60 llargs anys de convivència. El troba a faltar i la solitud i el desànim rosseguen el seu cor amb una amargor que sembla no tenir aturador. Digueu-li que deixi aquests pensaments tan negatius, que pensi que el Jaume des del cel li està dient:

Fina reposa, no deixis que la tristesa et venci, pensa que no estàs sola, tens la teva estimada filla Imma que no hi ha hora que no es recordi de tu i que demana amb totes les seves forces que siguis capaç de resistir aquest mal tràngol.

També tens el Santi que sempre ha volgut per tu el millor i que malgrat les seves mil ocupacions sempre té un pensament per a tu, perquè et recuperis i que la tranquil·litat torni als teus pensaments.

També tens els teus 6 néts que t’estimen com la iaia més volguda i desitgen veure’t bona per poder compartir amb tu uns ratets de l’alegria i despreocupació de la seva joventut.

Hi ha el Jordi que voldria que en aquests moments de solitud poguéssim fer un dinar d’aquells que ell prepara per poder està altra vegada tots junts al voltant d’una taula. I la Mercè, preocupada per la teva recuperació.

Les teves germanes que t’estimen tant, que cada dia resen perquè siguis capaç de suportar aquests moments tan difícils de la vida que un dia o altra tots hem d’encarar.

Fina, pensa que tots et tenim als nostres pensaments i t’enviem els millors desitjos.

Pensa que no estàs sola, que tens tota una família que malgrat la distància t’estimem i volem que et posis bé.

No t’oblidem

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies!

Carme ha dit...

VINGA FINA AFINA L'OIDA I SENTIRÀS LA PETONADA I ELS HEYS! QUE T'ENVIA EL JAUME I TOTS ELS NOSTRES DESDE REDERA EL NÚVOLS!I DESDE AQUÍ ABAIX, TOTS AGAFATS DE LA MA COM SI DE JUGAR A PASAR LA CORRENT ES TRACTÉS ET FEM ARRIBAR MILS
PETONS MOLT FORTSSSSS!!!!!!

Anònim ha dit...

Ànim tieta ! i un petó molt fort. Ens agafem a la mà de la MªCarme, un a cada costat, en la comparació aquesta tan bonica que ha fet.

Que bé que ens hagis fet participar de la vostra preocupació, Imma. La unió fa la força, com diuen al país del Tintín..

Anònim ha dit...

Doncs afegim-hi tota la força de Rasquera

Uri ha dit...

Doncs... afegim-hi una bonica cançó per acompanyar uns bons records.
-Clica aquí-

Anònim ha dit...

M'afegeixo, tot escoltant la música punxada per l'Uri, als ànims generals cap a tu, tieta.

Anònim ha dit...

I jo encara diria més : corren rumors insistents i molt ben fonamentats segons els quals no és en absolut veritat que en Jaume ha mort

Anònim ha dit...

Hi corro al darrere per tal d'apoderar-me'n

Germans, tinc un objectiu: oblidar-me del que queda enrere i llançar-me cap allò que hi ha al davant

Corro per aconseguir el premi

Sobretot, visquem d'acord amb allò que ja hem aconseguit

Xavier Manubens ha dit...

Fins fa poc tems no vaig poder entendre el sofriment de la Mare visquent els seus ultims anys sensa el "Parete".....per molt que ens tingues als fills....no estem en el mateix nivell de companya ni de estimació....res ni ningú pot soplir aquest vuit que ha deixat per tu en Jaume, com per la Mare el "Parete"..... ni ho pretenem ...nomes volem que la nostra companyia sigui un balsam per le teva pell en carn viva en aquests moments en que t'han arrancat a en Jaume. No puc dir res .... nomes que tinc un sentiment d'enveja per aquesta unió ....... Gronxat una mica en la nostra presencia mentres troves a faltar tant la seva......