dimarts, 23 de setembre del 2008

aïgues rares

Un tema peculiar, aquest dels esports d’aigües rares. Us copiaré una conversa que teníem abans d’ahir i ahir, per correu, amb la Wendy. Ella deia, parlant del barco on estan viatjant:

“És molt gros, ens fan mal les cames de caminar per veure les coses que hi ha (...) hi ha molt luxe i moltes coses per fer, podem menjar el que vulguem i fer varies activitats gratis. Hem patinat sobre gel, hem fet surf, hem anat a la piscina, hem pres el sol, hem menjat molts gelats gratis... Tornarem molt gordos”.

I jo, en el correu de resposta els comentava:

“Ja costa imaginar una piscina i una pista de gel dins un barco, però.. fer surf ?? Que també hi han posat un tros de mar -amb ones i tot- a dins? o és que us deixen baixar per una escaleta i aneu amb la taula al costat del barco?”

La solució a l’enigma la hem rebut avui en una fotografia que han enviat i que, de moment, la deixaré en “suspense” fins demà. Mentrestant, però, us he posat una altra foto, més bonica aquesta, en la que podeu veure la Wendy a estribord, amb brisa marina, mirant el Josep cap a popa..

wendy