diumenge, 18 de gener del 2009

Farigola florida al gener

Hola! estimada família. Us ensenyo aquesta farigola florida al mes de gener, si poguéssiu sentir l'oloreta que fa... Una abraçada ben forta.
Pepis

2 comentaris:

Des del Penedès ha dit...

M.Carme, la Imma ja m'ha dit que tens un forn nou, que be oi? desprès de tan de temps d'anar-li al darrera.
Espero que segueixis fent vitralls tant bonics.

Adeu Reina.

Mingu Manubens Bertran ha dit...

No sé si la foto és feta a prop de la resi, tieta. Nosaltres, la Isabel i jo, que també som visitants "de dissabte" d'una residència, quan hi anem, sempre que fa bon temps sortim a un jardí que hi ha i, fent una mica de "trial" amb la cadira de rodes de la mare de la Isabel, ens arribem a un indret poc cuidat on hi creix farigola i romaní. Un o altre dels tres -normalment la trialera- sovint torna amb un ramet com el teu a les mans. Moltes vegades, passat l'estiu i fins fa ben poc, també tenim l'oportunitat de fer un berenar especial: quatre o cinc ametlles per a cada un, collides també allí mateix d'uns ametllers que ningú s'ha preocupat d’esporgar i que encara tenen ametlles.

Potser algun dissabte anem amb una mica de mandra a la residència, però diria que sempre que hi ha una estona de jardí queda com el millor record -si més no, el més reposat- de tota la setmana.

L'oloreta de la farigola, doncs, la hem pogut sentir tal com si ens l'haguessis enviat, que el més semblant a una olor de farigola és una altra olor de farigola..