dissabte, 13 de juny del 2009

duets (8) germanes ben avingudes 2

maite-i-montse


Quin encant de jardineretes !!

Aquest és un detall d'una de les fotos que va recuperar fa poc el Pere. Es va passar unes quantes tardes escanejant negatius antics i aquesta va ser una de les "troballes", però n'hi ha més; ja aniran sortint per aquí (Maite, diu la MªCarme que te les va passar: un dia que toqui -sempre toca, sempre és tot ben rebut- has de treure la del Nasi). M'explicava el Pere que escanejar fotos de negatius és una feina pesada i que demana temps, sobretot perquè costa veure quí surt a la foto i perquè passar-la per l'escàner no és tan senzill com quan es fa a partir d'una còpia en paper..

Bon dissabte i diumenge a tothom. Ja s'acaben les classes. El Pere fill nostre ja és al refugi de Coma de Vaca. Hi ha anat durant un mes i mig per atendre al públic. Està a les ordres de la parella que se'n cuiden, que es diuen Iolanda i Xavier. Ahir va trucar des del lloc que serà la seva habitació, una mena d'altell o golfes -jo m'imagino el lloc on dormia la Heidi a la cabana del seu avi- on no hi ha electricitat ni llum (no va pensar a endur-se el lot). Si voleu fer una excursió, doncs, i no sabeu on anar, ja teniu una bona opció: cap a Queralbs i Coma de Vaca on sereu ben rebuts !!

3 comentaris:

Carme ha dit...

GRÀCIES MINGUET!!!
:)

Anònim ha dit...

Efectivament Mingu, aquestes fotos que tant han costat al Pere d'escanejar me les va passar la Maria Carme... però no sé que vols que faci amb la foto del Nasi.....serà pel 31 de juliol que és el seu sant, Sant Ignasi ?????

Feia temps que no treia el nas per aquí.... i deunidó la feina feta. Aquest jardí és ben viu....després les flors som les que som.....cadascuna adaptada al seu troç....

Dimarts passat sabeu si en Xevi ha fet la pedra ja ??? com es troba ?????

Un petó a tots i a totes.......

Us estima la vostra cosina,

Maite

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Per sant Ignasi, o per al dia mundial de l’skate, que diu la MªCarme que ja s’acosta, o per al dia de les flors de l’acàcia, que diu el Santi que ja és aquí..

És un blog (un jardí) ben bonic, el nostre, sí senyor. I les flors, és veritat, són les que som. Avui, amb la emoció del fí de curs, els deia a unes alumnes -ja som tots persones "entrades en anys"- que en les fotos que vem fer al berenar de cloenda, s'hi veien les empremptes dels anys, però també una gràcia personal que cadascú -totes les persones- tenim i que sovint els anys destaquen (encara que s'enduguin altres coses). Sempre dic "cursilades", jo :)

El Xevi va passar un mal dia, ahir. Li van fer una operació amb sonda ("cistoscòpia"?) per treure la pedra. La MªCarme hi era i va explicar que a estones li feia molt mal. Ara sembla que ja està millor.. ÀNIMS de part de tots, des d'aquí, Xevi !

Alegria de sentir-vos