dilluns, 24 d’abril del 2006

AIXI SORTIA AVUI EN EL PERIODICO ! ( I NO ES BROMA!)

Cosas de la Vida


SUCESOS
Rescatados en helicóptero dos escaladores bloqueados en Montserrat

europa pressBarcelona. -- Los Bomberos de la Generalitat tuvieron que rescatar anoche en helicóptero a dos escaladores a los que se les había bloqueado la cuerda durante un descenso en rápel en una zona conocida como la Agulla del Lloro, en el macizo de Montserrat, dentro del término municipal de Marganell (Barcelona). El rescate se decidió sobre las ocho de la noche, poco después de que los dos escaladores, Guillem M.G., de 21 años, y Albert B.B., de 28, ambos de Santpedor (Bages), avisaran por teléfono móvil de que se habían quedado atascados durante el descenso en la última reunión de la vía --la última zona de seguridad antes de llegar al pie--, un tramo conocido como Realitat Virtual. El helicóptero de los Grups de Recolçament d'Activitas Especials (GRAE) los descargó en el suelo. Ninguno de los dos escaladores sufrió daños, por lo que los bomberos se limitaron a acompañarlos hasta donde tenían aparcados sus vehículos, en la zona de Can Massana. Dos dotaciones terrestres de los bomberos intervinieron también en el rescate.
y la realidad no virtual sino estoicamente real, la intervención de los bomberos fue gracias a la idea de un primo de guillem residente en collbato CESC ESTRADA BERTRAN que acudió al suceso !

4 comentaris:

Mingu Manubens Bertran ha dit...

-
Sí. Ara mateix acabem de parlar amb l'Albert Blasi i ens ha dit que estava molt agraït al Francesc, doncs gràcies als seus bons consells van decidir-se a trucar als bombers i per això no van haver de passar una mala nit allí dalt..

Gràcies, Francesc !!

Carme ha dit...

SÍ A MI TAMBÉ M'HO ACABA DE DIR EL GUILLEM! CESC GRÀCIES!HAUREM D'AFEGIR EL TEU NOM A LA NOTICIA!

Anònim ha dit...

Així sortia, així va cantar la gesta un poeta anomenat David en un salm que els jueus en dien el Salm de les Desgràcies:

«Tu que vius a l’empara de l'Altíssim i fas nit a l'ombra del Totpoderós, digues-li: «Ets la muralla on m'emparo, el meu Déu, en qui confio.» Ell et guardarà del parany de l’ocellaire (de la paraula perniciosa) i del flagell de la pesta; t'abrigarà amb les seves plomes, trobaràs refugi sota les seves ales: ell, que és fidel, et serà escut i rodella.

No et farà por la basarda de la nit, ni la fletxa que vola de dia, ni la pesta que s'esmuny en la fosca o l'epidèmia que a migdia fa estralls.

Ni que en caiguin vora teu un miler o deu mil al teu costat, a tu res no et tocarà. Només obrir els ulls, veuràs la paga que reben els injustos.

Quan dius: «M'emparo en el Senyor», fas de l'Altíssim el teu refugi. No et passarà res de mal ni s'acostarà a casa teva cap desgràcia, perquè donarà ordre als seus àngels de guardar-te en tots els camins.

Et duran a les palmes de les mans perquè els teus peus no ensopeguin amb les pedres; trepitjaràs lleopards i escurçons, passaràs sobre lleons i sobre dracs.

«Ja que s'empara en mi, jo el salvaré, el protegiré perquè coneix el meu nom. Sempre que m'invoqui, l'escoltaré, estaré vora d'ell en els perills, el salvaré i l'ompliré de glòria; saciaré el seu desig de llarga vida, li mostraré la meva salvació.»

Anònim ha dit...

Rodella ve de Roda ?