dilluns, 24 d’abril del 2006

el Lloro

lloro



La fotografia és del Lloro, una agulla de Montserrat. Al punt vermell de dalt és on va quedar trabada la corda. Van tibar-la i tornar-la a tibar però no hi va haver res a fer..

Sort dels mòbils. Tant el Guillem com l'Albert en duien i, quan van veure que no hi havia escapatòria, van començar a fer trucades: primer als companys que estaven fent l'agulla del costat, després al Dani (el germà de l'Albert) i al Pere (el germà del Guillem) que van marxar de seguida cap allà, i també al Francesc (el Francesc Estrada, si !!) que ahir no era a Collbató sinó a Montblanc, però que immediatament també hi va anar i, finalment, quan ja es veia que es feia de nit i era difícil que arribessin a temps, als bombers -era com si també hi fos el Gonzalo. Ells van ser els qui, amb l'helicòpter i tot el material que feia falta, es van poder acostar fent una nova cordada transversal.

Ja era nit fosca quan van poder baixar fins a Can Massana on es van poder reunir tots amb l'Alba, companya valenta i patidora -quin remei..!- comentar la jugada, donar les gràcies a tothom i tornar cap a caseta, que quan fa dotze hores que ets penjat a una paret ja en comences a tenir ganes..

(Crònica de Ràdio Bertran, secció Aventura
Fotografia del Linus, presa.. una setmana abans !)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un atent oïdor preocupat pel llenguatge ens ha pregat que féssim les preguntes següents :

Lloro: de plor, oi ?

L'Alba: com l'Aurora, oi ?

Estrada: com camí, oi ?

Agulla: de cosir fils ?

Montblanc: com sant Jordi ?

Mingu Manubens Bertran ha dit...

-
Amb cavall blanc
(com el de Santiago)
saltant per les collades
ve trescant per les muntanyes
de sant Jordi a sant Jeroni
de Montblanc a cal Bernat

de fils, sí, que prou que s'hi enfilen..

estrada com camí, com camí de tornada, com camidecasa, com camí de l'Alba, de la nit al dia

pel que fa a la primera pregunta, benvolgut oïdor, ha dit el senyor Manubens (aquell del Consulta Horas Convenidas) després d'ésser consultat per aquesta redacció que "depèn; que així com no és oro todo lo que reluce tampoc és lloru tot el que relluç"