dissabte, 18 d’agost del 2007

fray

trobat


Quan el Linus es va adonar que havia perdut la cartera, de seguida van tornar a la parada de l'autobús. En Fray, que en realitat va resultar que es deia Froid, els va trucar a la central d'autobusos i després de molt preguntar va poder localitzar la cartera al garatge de la terminal. Els va dir com hi havien d'anar, però es van perdre. Van tornar a buscar al Froid, que els va dir:

- "mireu, agafeu el bus 70 i digueu-li al conductor que us porti fins al final de recorregut on hi ha el garatge"

- "però no ens hi voldran portar"

- "vale, jo us escric una nota per al conductor: si quan la llegeix veieu que treu una pistola, fugiu corrent tant com pugueu; si no treu cap pistola, us portarà fins al garatge sense pagar"

Van fer tal com els havia dit. El conductor no va treure cap pistola sinó que es va fer un fart de riure. Els va portar fins al final del trajecte i allí, en el garatge, van recuperar la cartera. Dins hi havia tota la documentació del Linus i els 45 € que hi duia..

Després van sortir a fora, van anar a comprar una coca-cola, es van asseure a la vorera i es van fer la foto.

Ahir, abans de marxar, van aconseguir trobar altra vegada a en Froid, li van tornar a donar les gràcies i li van demanar un últim favor: que els deixés fer-li una foto a ell..

fray

7 comentaris:

Carme ha dit...

jajajaja ,te novia?jajajaja

Anònim ha dit...

Au va !

Això us ho heu inventat !

Millor dit : ho heu copiat de, posem per cas, "Soñad y os quedaréis cortos"

A que sí ?

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Fosa d'alegríes. Els vostres comentaris em posen content de veritat. "És com el perfum que ungeix el cap i s'escampa per la barba", tal com ho diu el salm 124, un salm que parla justament l'alegria dels germans -o dels cosins- junts, la mateixa que encomana la fotu..

Anònim ha dit...

generalment, i es una experiencia, si un viatja de bon rollo, troba molt bon rollo, es un fet que dona optimisme respecte de la condicio humana

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Hola, Pericu !

El que dius és oportú: estem fent l'equipatge per marxar demà al matí cap a Tramacastilla, on estarem com cada any amb altres famílies. Per aixó m'apunto de lema el que acabes de dir: si un viatja de bon rotllo..

Petons a tots !

Anònim ha dit...

Val, acceptem rotllo

Mingu Manubens Bertran ha dit...

perdona, Pere, tens raó: on deia rotllo havia de dir rollo, ha estat un etrror :)