dijous, 2 d’agost del 2007

La natura imita Gaudí

Aquesta roca està davant de l'entrada del refugi de Certescan. I degut als plegaments i a l'erosió ha anat agafant aquesta forma que recorda tant a "la Pedrera".

4 comentaris:

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Mima,Jordi, per què no ens expliqueu una mica més..

Qui anàveu?
És maco?
Veu caminar molt?
Veu dormir al refugi?

Nosaltres estem corrent per acabar les bates i poder marxar -segurament serà cap al dia 8- uns dies a Pineta (crec que la última fotu de les que ha penjat la MªCarme és d'allí). Demà al vespre anirem a veure Ratatouille al cinema, i el dia 7 anirem a Montgrony amb uns quants amics de la parròquia..

Anònim ha dit...

Per arribar al refugi vam agafar un taxi tot terreny que de Tavascan ens va deixar al costat del llac Closell (són uns 20 km). En dos 2h de camí no gaire costarut vam arribar al llac Certescan passant pel llac Naorte.
Vam dinar al refugi i vam baixar a peu per un lloc més dret. Per baixar fins on havíem deixat el cotxe (a l'entrada del Parc natural dels Pirineus)vam tardar 3 h. sense parar. Hi anàvem amb el Jaume, un germà meu. Dormíem a Farrera a casa un altre germà, el Josep.
Que us vagi bé per Pineta, un lloc que ens agradaria conèixer.
Jordi

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Merci !

M'ha semblat un lloc maco per anar-hi un dia. Nosaltres no estem gaire entrenats. Per això, abans d'anar-hi, val la pena saber de primera mà què tal és la cosa. Pel que dius sembla que el camí és llarg, sobretot si no agafes el taxi tot terreny..

Gràcies, Jordi

Anònim ha dit...

teoricament el Suzuqui que tinc es tot terreny, gasta com si el lloguessis i a banda tinc la variant, o sigui que si voleu....