divendres, 11 de gener del 2008

Aprofitant que donem la benvinguda al Xavi os presentem la cuina del vaixell del Xevi que ja ben aviat si podran fer farras! :)







1 comentari:

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Acabo de trobar la senyora Nuri, la mare del Lluís Puig, i li he explicat que ja fa anys que et fas un barco ("no tot sencer -li he dit-, es va comprar la carcassa i ell hi va fent tots els mobles de dins; quan té una estona lliure, es va a fer el barco"). Li ha fet molta gràcia; no ho sabia i diu que li explicarà al Lluís..

Potser quan sigui l'hora de jubilar-nos tu tindràs el barco a punt per viure la una jubilació daurada donant la volta al món. Amb la Isabel a vegades hem somiat en -quan siguem vells- viatjar en una camioneta d'aquelles que tenen cuina i llit.,

Parlant de cuines. Jo no hi entenc de barcos, però de passar estones a la cuina sí que ho faig, i diria que la "encimera" de fòrmica no és bona idea; vols dir que aguantarà l'escalfor i la humitat?. Amb la tieta Mercè un dia vem estar una estona parlant de "encimeres". A Collbató la va posar de marbre, molt bonica, però no n'estava gens contenta. A Horta, en canvi, la hi van posar d'un material que venen a Ikea i n'estava súpercontenta. Jo crec que si fas un pensament i hi poses un material d'aquests no te'n penediràs..