dimarts, 19 d’agost del 2008

quatre dies a Pineta

pineta-2008

Ahir vem tornar de Pineta. No vem veure l'eclipsi doncs aquella nit hi havia el cel ennuvolat i, el que és més greu, no sabíem que hi hagués eclipsi :)

A la foto, d'esquerra a dreta: el Lluc, el Linus, la MªCarme (no sé si la coneixeu), el Mingu (que ahir, per fi, va treure la pedra, al·leluia, al·leluia), el Nicu, la Isabel amb cantimplora, el Joan, el Roman (el marit de la Montse), el Romà, la Montse (la germana de la Isabel), i a sota la Maria i el Mingu sense cantimplora.

Vem fer una excursió a la vall de Barrosa i una altra des del llac d'Oredon fins al llac d'Aubert, a França. També vem visitar l'església de santa Eulàlia, a Itxavierre, i la de Saint Lary que ja coneixeu. En aquesta església, on el rector organitza tot un seguit de concerts durant les nits d'estiu, vem poder assistir al concert que va fer Camille Devillers. Va ser molt bonic; per la seva veu i per les lletres de les seves cançons, per com toca la guitarra i pels acompanyaments (violoncel, guitarra acústica solista i percusions africanes, tots tres delicadíssims).

Vem dormir els quatre dies en la "borda" que es veu al darrera, que és ben a prop del lloc on solem acampar cada any. Aquest any, però, vem preferir estar resguardats de la pluja. La borda, petita, era tota per a nosaltres; la lloguen de l'alberg Jordi Turull, que és al costat (3,75 € per persona i dia).

Demà passat tornem a marxar, si Déu vol, ara deu dies, a Tramacastilla.

Petons a tots.

2 comentaris:

Carme ha dit...

jo la si la coneixeu? segueixo a pamplona, i com ja falta menys per sant fermin igual ma quedu! :)
a igual os envio patonicos per a tots!

Anònim ha dit...

Enhorabona per la pedra, es veu que necessitava estar entre congeneres. Molt entranyable la foto.