dimarts, 7 de juny del 2005

Estatuts Fundacionals (apa, apa!!, no serà tant..)

Quan fem el III Congrés de Cosins, una de les conclusions del grup de treball de la Maria Carme que es va comprometre a donar resposta a la filosòfica pregunta de “què és allò de què es tracta” si “no-és-això-companys-no-és-això”, un punt de la ponència versarà sobre:

Doncs vinga jardiners del nostre jardí, reguem-lo amb rostre amable, ja que es presentarà com un universal positiu aplicable a tots els jardins a-jar-di-na-bles (que es deixin ajardinar, que vulguin, que desitgin ser ajardinats) d’aquest món.

Un altre punt que parlarà en favor d’aquest “allò-que-es-tracta” serà el fet de ser afortunats i de poder enlairar-nos. L’elevació, la levitació es presentaran com aspectes importants a desenvolupar.

Un tercer punt aprofundirà el fet de reconèixer el coratge (alguns en diuen entusiasme) que cal per aquest tipus d’elevacions i de tots i cada un dels reconets on es guarden aquestes coses i es farà una exposició exhaustiva (aquí el llenguatge serà més poètic que filosòfic) dels follets que d’això tenen cura i que també procuren que això surti en el moment adequat

1 comentari:

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Aquest text ens el va enviar el Santi després que uns quants de nosaltres -la Maite, la Maria Carme, ell mateix..- intercanviessin uns quants pensaments molt elevats. Si no m'equivoco, la cosa ve començar amb un cirerer (mentre uns parlaven de cirerers, altres hi érem al cirerer). I crec que va ser la Maite qui va parlar de jardins.