dilluns, 22 de maig del 2006

RECEPTA DE L'ALEGRIA

pastis-alegria


1r Pas: Ingredients per un pastís de quinze persones:

- 300 g. de Llevat perquè sigui ben gros
- 250 g. de sucre perquè quedi ben dolç
- 30 g. de xocolata perquè no agafem caries
- 500 g. de rialles
- 500 g. de Fé
- 350 g. d'amabilitat
- 300 g. de Tolerancia
- 300 g. de Pasigolles
- 250 g. de comprenció i
- 200 g. de Paciència

2n Pas: Preparació:

- Recull tot aixó amb un sistell i bareja-ho tot (menys la xocolata) amb la betedora, es fará una massa molt grosa, posa-la al forn de manera que l'ucupi tot i deixe'l 10 segons a 200ºC

- beuràs que surt com un pastís de nata i maduixa amb dues cireres al capdemunt, tires la xocolata a sobre i somplirá tot el capdamunt de xocolata.

3r Pas:

- menjarvos-el


(Joan)

1 comentari:

Carme ha dit...

ummmmmmmmm...jajajajajajajajajajaja
jajajajajajajajajaj...