diumenge, 31 de desembre del 2006

9 (maitematiques)

9

Ens afegim a la festa. Felicitats a tots !!!

1 comentari:

Mingu Manubens Bertran ha dit...

perdoneu que doni la llauna altra vegada amb la organització dels blogs:

Hem actualitzat els blogs a la nova versió. Ja haureu vist que hi ha alguns canvis. Si entreu a l'editor de Blogger, notareu que els canvis van més enllà del que es veu..

El que us havia de dir, però, és que per entrar al editor ho hem de fer des de la casella de Blogger que diu "Nueva Versión". Des d'allí, els que encara no teniu el nom d'usuari actualitzat, ho podeu fer seguint els passos que l'assistent de Blogger va proposant. Tan sols es tracta de tornar a entrar la adreça de correu, la clau de pas i el nostre nom tal com el volem que es vegi en tot l'entorn Blogger/Google..

De fet, seria convenient fer servir, si la tenim, una adreça de correu de GMail -si voleu em podeu demanar que us en faci una- i així queda integrat tot el que tinguem a GMail, Blogger, Google i Picasa (i el que aquesta gent de Google, que son fenomenals, ens vagin oferint més endavant..). Si no, si ho preferiu, podeu tirar endavant l'assistent entrant la vostra mateixa adreça que ja fèieu servir i, més endavant, igualment, podreu canviar-la a una nova de GMail