dijous, 13 de desembre del 2007

alta màgia

màgia


Aquí al blog, que també és una mica un museu (a vegades ho sembla de veritat, un museu, de tan aborrit com és..), no podia deixar de sortir-hi, aquest cartell. El va fer el Santi per al lloc on sovint va a dinar. Tal com ell ho explica:

«..es diu "Les Drassanes" i en Robert fa com de gerent dels amos que són al costat i que entre moltes altres propietats, tenen el, també restaurant, "Los de Zamora"... Hauríeu de conèixer els tres personatges : en Robert, la Loli que cada dia em prepara postres embolicades amb paper de plata "per les nenes" i en Paquito del qual seria llarg de parlar»

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies Mingu per penjar-ho. Porto un temps amb l'ordinador desconfigurat i m'has estalviat molta feina

Ei tios ! No cal dir que si mai hi aneu, a aquest restaurant, i si us doneu a conèixer, el menjar us sortirà gratis. En Robert ja està avisat

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Apa, que si ens hi presentèssim "donant-nos a conèixer" tots plegats la nit de cap d'any, li deixariem el negoci ben arreglat..

A l'original que va enviar el Santi, que es pot ampliar tant com es vulgui, a la cantonada de baix a la dreta, en lletres blanques, s'hi pot llegir "tim carroll / santi pau © 2007"