dimecres, 26 de desembre del 2007

primer dia de Nadal

perera-1

3 comentaris:

Carme ha dit...

QUINA IDEA TAN BONICA AQUESTA DE PENJAR CADA DIA UN DIBUIXET REFERENT AL REGAL DE CADA DIA DE LA CANÇO!!!
PETONS A TOTSSSSS!!!!

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Sí. Qui va tenir la bona pensada de posar nom a aquests dotze dies, el que feia en el fons, crec jo, era dir-nos que Nadal és una festa, un regal tan gran, que no hi cap en un sol dia, en fan falta dotze -dotze dies com qui diu dotze mesos !- per a celebrar-lo com cal..

De dibuixets n'hi haurà de meus, del Santi i de la MCarme, però ens hagués agradat que n'hi hagués de tots nosaltres..

I referent a les idees, fixeu-vos quina cosa tan encertada li he escoltat de dir justament avui a en Brad Bird el director de Ratatouille:

«La majoria de gent s'equivoca quan creu que un pot forçar a fer sortir les idees; això no pot ser, és impossible ! L'únic que pots fer és observar el tipus d'entorn que et fa ser creatiu i intentar recrear aquest entorn..»

Anònim ha dit...

Diuen que hi hagué un paio que, en les seves oracions, de content, quan el prengué en braços, exclamà, en un dia com avui:

—Ara, mestre, deixa que el teu servent se'n vagi per fi en pau, com li havies promès, perquè els meus ulls han vist el salvador, que preparaves per presentar-lo a tots els pobles: llum per a tothom, i glòria, també per a tothom, però una mica especialment per al teu poble