dimarts, 16 d’agost del 2005

Pineta

Avui cinquè dia de vacances. Fins dijous, si no fa mal temps, estarem aqui a Pineta, en una zona d'acampada prop de Bielsa. De dia fem alguna excursioneta o anem a algun lloc interessant en cotxe. El primer dia vem estar a Torreciudad. Diu la MªCarme que tu, Pitu, vas penjar la espelma al blog. Bien! Tots tenim la espelma encesa fa dies.
Vem llegir el conte de les plantes, Xevi. El vem llegir a la nit a la tenda i mentrestant es van adormir els petits (i la Isabel)
Dissabte vem anar a missa a Saint Lary. Allí hi ha una església petita, bastant moderna, on tot està ple de petites obres d'art i detalls amb aquell tan bon gust que els francesos saben tenir. A la Isabel i a mi ens agraden especialment uns retaules, no gaire grans, que hi ha al davant de les naus laterals. L'any passat en vem fotografiar un prenent detall de totes les escenes. Aquest any ho hem fet amb l'altre i també amb tot una col-lecció de vitralls de sants en la que no hi falta ni santa Susanna (per la teva cançó, Pitu).
Doncs bé, resulta que vem tenir la gran sort d'assistìr a una missa en la que animava amb les seves cançons -gairebé es podria dir que "actuava"- un personatge fantàstic a qui no coneixíem abans: Lambert Grzybowski, amb cançons a l'estil de P. Duval. Va ser una mena de calamarsada (cfr Tomàs Molina) del Cel.
A la Isabel li agrada visitar ermites i esglésies. Al Joan i a mi, encendre espelmes. Demà potser anirem a fer la ruta del bacalao cap a Lourdes :))

Com en aquells calendaris que hi deia "pintado con el pié", aqui podria posar-hi "escrito con el teléfono móvil". M'estic quedant sense bateria i segurament no torni a escriure fins a Tramacastilla (aqui no hi ha corrent).
MªCarme, mirem al cel quan passen avions per si ets tu.
Pere, a Lourdes també demanaré un "dò" per a tu.
Petons, de tots, a tots.