divendres, 5 de gener del 2007

c de la m

Hola a tots!!!! I Bon Any!!!!!

Us volia haber escrit des de Cuba, on hem anat a passar les festes de Nadal per conèixer la família del Wilfredo i perque ells ens coneguessin, però les coses allà no són tant fàcils. Fa gràcia, perque tenen una expressió que la repeteixen constantment que és "no es facil, mi amol, tu ya sabes...." i és que realment no ho tenen fàcil. Tot està deteriorat, els cotxes es passen la vida fent maniobres per evitar els batxes, això si no han de recollir el tubo d'escape que s'ha caigut pel camí....., els apagons de llum, tot i que menys, segueixen existint, l'aigua s'acaba i poden deixar barris fins a 20 dies sense aigua.... tots els racons estan plens de cassoles i galledes amb aigua, per si un cas....el menjar del racionament no arriba quan ha d'arribar i és poc variat.... i un llarg etc que et fa adonar de les comoditats que tenim i que no ens n'adonem fins que ens falten.

I amb tot i això, l'experiència ha estat genial i totes aquestes petiteses (bé, petiteses per uns dies, m'imagino que per tota la vida "no serien fàcils...") queden més que compensades pel gran afecte rebut per part de familiars i amics! I l'Oriol s'hi ha trobat com peix a l'aigua.

La illa és preciosa i té uns racons amb una riquesa paisatgística brutal. Vem conèixer un noi a l'avió que ens comentava que havia conegut una parella que es dedicaven a estudiar parcs natural d'arreu del món per després fer-ne llibres, i van flipar amb els parcs de Cuba, de lo ben conservats que els tenen i la quantitat que n'hi ha.

Passaré fotos..... no he tingut temps doncs tot just em vaig incorporar a la feina ahir.

Xevi, gràcies per escriure, m'encanta rebre les teves cròniques des de la India!!!!

Una abraçada molt forta i records!

Marta

2 comentaris:

Undenosaltres ha dit...

Des del mes passat que l'Oriolet te un nou blog. Enhorabona !

Trobareu l'enllaç a sota de tot de la llista de blogs de la dreta

Anònim ha dit...

"la vida no és fàcil... ( però és ... moderna ! ) ... mi amol"