dimecres, 6 de juny del 2007

iuuup-paa..

escolacirc1


Avui algú ha parlat de piruetes de circ. Corro a desenterrar aquesta fotu del Linus que volia penjar fa dies. És de quan van anar a veure la Escola de Circ.

Amb l'impuls dels companys, iuuup-paaa.. amunt a volar !.. i tornar a terra que hi qui t'espera. Un altre que hi posa la música (quin vol més trist, si no hi ha la música de fons..)

El Linus ahir va acabar el batxillerat. A l'Insti van fer una arrossada amb els companys de curs. Des de que van començar les classes s'havien posat d'acord per dur la comptabilitat de les absències (felices absències !) dels professors. Al professor que va guanyar -el que més va faltar-, li van regalar entre tots.. un pernil !!. Però no van comptar que, fent honor a la seva habilitat, no es va presentar per recollir el premi :))

Gràcies pels vostres impulsos !

1 comentari:

Anònim ha dit...

iuuup-paa!! l'última empenteta i l'últim impuls i molts ánims per tots i totes "delsjardindelmón" que ben aviat farán la selectivitat!!! recomanen que entre colse i colse feu un kitt-katt escoltant l'Antònia Font,és veu que relaxa...

Va!Uri divendres,podries posar una cançò d'ells.

MOLTA SORT!

Mima