dissabte, 31 de març del 2007

Rocker va ser el concert d'ahir del Justo el Cesc i els pecadors de la taula rodona
Fotografia Albert Manyà

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No estem acostumats a anar a concerts i ens ho vam passar bé.
El lokal molt autèntic, Justo és un cantant-animador-showman molt potent, el grup sonava molt conjuntat, amb detalls virtuosos. Les cançons tenen un aire del primer rock, amb tocs de Bob Dylan i Sabina: nostàlgia i queixes per amors trencats, els bons moments passats al bar, la vida que ens dóna la música... uns racons que fa temps no exploràvem.
Caram!el Cesc, no el relacionàvem amb aquesta faceta... i ell al final del concert posant una cara com si mai hagués trencat un plat.
Guapo! Guapa la música!

Des del Penedès

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Quin comentari més encertat. Vem sentir el disc i és ben bé així.

El Justo, però, és un xic injusto. Sempre es posa al davant. A l'escola ens ensenyaven que un mateix s'havia d'anomenar sempre al final. Proposo un canvi de nom, Cesc:

LOS PECADORES Y JUSTO

Anònim ha dit...

Jaaajajaaj

bona la proposta d'en mingu
molt encertat i apludible i subscribilbe el comentari des del penedes.
molt bo l'enquadrament de la foto
una bona experiència viscuda en directe i apretujaos amb la millor companyia que es pugui tenir al món : un tou de predisposats oidors i amantsmusiqueros als qui mai dels mais, la música el ha passat desapercebuda..... i relacionats amb el cognom Bertran

Quin goig, Cesc, veure't en allà dalt, en el pedestal dels escollits !!!
Tots els meus honors per un home humil, en Cesc, que transmet humanitat, serenor ... Tot un honor i reconeixement vers tu .... fins i tot et diré : et prefereixo en la segona fila...."els justos", i si estan en primera fila, com diu en Mingu, mai són justos... no vulguis està en el lloc que no et mereix...

som,fem, participem en grup i cadascú sap a quin lloc li plau estar......

Anònim ha dit...

Hola cosins: que sapigueu que és el cinque cop que intento afegir el meu comentari, i crec que aquesta serà la bona… No es pot defallir davant les noves tecnologies.
Només volia donar les gràcies als cosins que van venir al concert (consti que fills i companys dels meus cosins són també els meus cosins).
Em va fer molta il•lusió veureus en un marc diferent de l'habitual i espero que us ho passessiu tan bé com nosaltres.
Que sapigueu que podeu repetir quan vulgueu i que sempre sereu benvinguts als nostres concerts. Una abraçada a tots i fins aviat!!

Carme ha dit...

quina alegria cesc!!!!!
casi et diria que o vàrem passar mes be que vosaltres!!!!

are que ja t'en has sortit aviam si treus el nas per el blog mes sovint!!!