dimecres, 28 de febrer del 2007

Cara de sorpresa de la muller d’en Jordi al ser nombrat aquest cicerone de LAVILABERTRAN , a la nit medieval del Bages


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara entenc pq ting tantes arrugues, faig servir molt/massa aquesta part del cós? ara en diuen lineas d'expressió, pressisament estem entestats en fer-les desapareixer Us haig de ser sincera, últimament, hem comparo amb d'altres i veig que no s'els hi reflexen tantes "lines d'expressió"...sento a dir: sap envellir,com es conserva.. i un seguit de frases fetes.
Hem de creure les paraules dels "savis": el que i com hem viscut, és proporcional amb l'expressió que queda marcada en el nostre cos, del pas del temps.
Cosins/es, aposto per la vida del ara i aquí, en tota la seva intesitat.

Tornant a la sorpresa de la muller...
Els Bertran sóm 15,la principal animadora del blog es la M.CARME,la geògrafa és la MAITE, la foto de l'ermita l'ha posada el MINGU, el pot petit és d'en PERE, en XEVI i en JOSEP M.han organitzat la trobada, en SANTI la porta al cor... si! val d'acord en JORDI ha escrit un comment,no s'hen va poder estar,tots aquets espais naturals el "toquen", en una época hi va viure ben a prop.

Que us sembla fer una votació per decidir democràticament qui ha de fer de cicerone el dia 10 de Març a Poblet de Vilabertrán?

Fins aviat

Anònim ha dit...

LA CICERANIA NO ES VOTA! ES NEIX CICERO O NO CICERO!AQUESTA ES LA QUESTIÓ...

Anònim ha dit...

Calderón, querida, Calderón. Que eso de "ser o no ser", lo dijo CALDERÓN y no Cicerón

Anònim ha dit...

no discutiais altezas y decidiros si vamos o no a comer calzolcillos...

Anònim ha dit...

o estos tres se levantan del suelo y paran de reírse, u os quedáis sin director !!!

Anònim ha dit...

venga yo os lo distraigo y iros a vila llobet alli hay un dire que mola!

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Perdona, Mima. Ahir tots devíem anar atrafegats de feina i potser per això tan sols ens vem trobar temps per deixar caure algun estirabot..

A mi em sembla clar que, tal com tots tenim la oportunitat -i la llibertat- de fer totes les entrades i els comentaris al blog que ens sembli oportú, de la mateixa manera, a tothom qui sàpiga alguna cosa de Poblet li agrairem que ens la expliqui. Jo en se ben poques coses..

¿Cóm deixarem d'escoltar tot el que ens pugui dir el Santi, o el Pere, o el Josep Mª, o el Xevi, o..?

Però també em sembla encertat que, tal com ho va proposar la Maite, hi hagi una persona que es cuidi de recollir unes quantes dades o coses que no s'haurien de deixar sense dir.

Si jo vaig proposar al Jordi com persona adequada per a fer de cicerone va ser perquè el dia abans havíem estat amb vosaltres deu minuts allà a la Fira de la Aixada (la fotu que ha penjat la MªCarme és feta d'aquell dia) i, en aquella estona curta -deu minuts- no sé quantes coses va arribar a explicar-nos de les fires, dels artesans i de la edat mitjana. Si no és que ho porta a la naturalesa, ha de ser que el fer de mestre l'ha preparat. Li surt sol i he de dir que ho fa molt bé. És allò de la amenitat..

Anònim ha dit...

A mi em va quedar clara la cosa del ciceronatge arran de la seva ( teva ) intervenció en el tema de l'ermita

( Per cert : ¿ què us semblaria " tapall " ? )

La qualificaria de continguda i en tensió, però sense deixar de ser plana i entenedora ( vaig pensar en Josep Pla – ara estic llegint " Els pagesos" ) i molt agosarada quan calia no dir res d'allò que no es pot parlar

Si fos una colaboració a una revista científica hauria de començar amb allò de " Paraules clau ". Podrien ser aquestes :

només s'hi pot accedir per

impressiona el

penjades com

únic

també és única

la sosté

contacte més íntim

buscaven

complicitat

recerca

interpreto jo

Anònim ha dit...

ENTRE TOTS HO FAREM TOT, ÁNIMS! MEMBRES DE LA CORT I VILABERTRANEROS EN GENERAL.