dijous, 15 de febrer del 2007

La web del Monestir de Poblet

Per anar entrant en matèria, he visitat la web del monestir de Poblet

(http://www.abadia-poblet.org/Prehome/index.php)

Entre moltes altres coses -bones coses !- parla dels horaris de visites i preus, i també de l'Hostatgeria. No sembla que sigui gaire adequada per presentar-nos-hi 50 persones. Som gent educada i respectuosa, però diria que fem bastant soroll (sobretot si ve la MªCarme -la MªCarme Manubens de Borbó i el seu sèquit, vull dir..) De tota manera hi ha el telèfon a la pàgina i es pot trucar i parlar-ne..

Deixo aquí, "para muestra un botón", un dels pensaments per a cada dia -el d'avui dijous- que van deixant en un dels apartats de la web
  • "Jesús ens adverteix: si ens aferrem a bios -la nostra vida coneguda-, no ens serà possible rebre el do suprem de zoé -la vida veritable"

Jobar !

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que fort, tiu !

De l'envergadura d'aquest viatge Vilabertran-Poblet se'n parlarà al llarg del segles

Els erudits es preguntaran : ¿ què dimonis hi van anar a fer aquells quinze torrats de Vilabertran, aquell dia, a Poblet ?

Crec que la millor resposta seria allò que algú, no gaire lluny d'aquí, molt subtilment i de manera pràcticament imperceptible, ens va suggerir amb aquestes paraules : "com si hi hagués algú a qui dir-li..."