divendres, 16 de setembre del 2005

:))

Diuen, els qui hi han estat, que en el jardí dels Bertran hi havia quatre paraules que eren les més pronunciades, les més agradables de repetir.

Les paraules MANS, o la manubitat, ORIGEN o els començaments o bereshit o arjé, CAMÍ o estrada i, també, PAU.

Diuen aquests que alguna vegada s’hi han passejat per aquest jardí, que sovint s’hi podia veure als quinze en grups de dos o tres o més o, de vegades, a tots que confluïen i que no feien res mes que declinar i declinar i, aparentment, tan sols repetir aquestes paraules: per activa o per passiva, del dret o del revés, i que es passaven les tardes (quin luxe!) trovant-ne noves aplicacions

L’origen parla de pau, la pau parla amb els origens, les mans es dirigeixen als origens, les mans es donen la pau, la pau del camí, les mans fan camí cap al origens de la pau.

Coses així

4 comentaris:

Carme ha dit...

I JO HI AFEGIRIA ENCARE QUE JA SE QUE NO VAS PER AQUI, ELS ARQ(E)S I LES ESTRA(DES)TEGIES,QUE UTILITZANT TOTS ELLS!

Carme ha dit...

SANTI,SANTI,SANTIIIIIIIIIIIII!!
SORRY!! HE LLEGIT EM MES DETENIMENT I SI QUE NOMBRES!
PERDÓ LE CAGATUS TUS!!!!!!!!

Anònim ha dit...

He tingut aquest desitg espontàni que simplement m'ho preng com un "homenatge" a les paraules que com dius SANTI,tant s´han mencionat en la construcció del jardins bertran:

AMB LES NOSTRES MANS HEM LLAURAT, REGAT I CUIDAT EL JARDÍ...LES OLORS QUE DESPRENEN TOTES LES FLORS ENS PORTA CAP EL CAMÍ DE LA PAU...CAMÍ DE LA PROMESA INFINITA(que també no hem deixat de dir tantes i tantes vegades)

Ei!! que nomès ha estat ganes de fer-ne un coment. eh?...rés+, però qui en tingui ganes de fer-ne poesia DE DEBÒ que no és talli, val?

mima

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Eh, Mima. Darrera el que dius i tal com ho dius sempre t'hi veiem riallera, millor dit, carregada d'emoció , vessant la poesia (de la de DEBÒ) que et surt pertot arreu.