divendres, 2 de setembre del 2005

El Miquel en fa dues dotzenes

Miquel i MCarme

No voldria fer ombra o deixar arraconats els anticossos del Santi (a veure si hi ha una mica de diàleg i aportacions, que son ideees que no poden quedar sense comentari!), però és que avui és un dia important: el Miquel fa 24 anys!: Felicitats Miquel!!

El Miquel estudia pedagogia, però més que res practica pedagogia, la respira (inspiració - expiració), al carrer, amb el amics, amb si mateix, però sobretot amb la família. Gràcies, Miquel. Per molts anys ens puguis anar guiant pel bon camí.

Ahir va ser l'anniversari de la Nerea, la Matusalem dels fills dels cosins. Felicitats!!! Podries penjar una fotu, MªCarme...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Maite, alegre, està escuchando. Vale som verticals, però fot !. Això si hem quedo amb la potència de la confiança i amb el mot Ulldemolins crec propo del riu Gaià, sempre el mot el visualitzo en forma de canya. Vinga molta canya per tots i totes.

Carme ha dit...

VAJA DONS UNA FELICITACIO ALS DOS FILLOLS MEUS!

Anònim ha dit...

olé un'altre coincidència per una futura cartografía!!!coincideix l'aniversari de la Nerea amb el de la tia Pepis.

Anònim ha dit...

Miquel !!!!! 24 !!! felicitats.
Recordo amb especial alegria la nostra petita conversa fa pocs dies al balco de casa vostra...sempre he tingut l'impressio de que darrera una petita figura s'amagava un gran tio... de debó !!!! Anim !!! podem transformar una part d'aquest mon !!!!!
Xevi