dijous, 22 de setembre del 2005

setembre.. carbasses!

linus i sally

"la nit de Halloween, la Gran Carbassa vola per l'aire amb el seu sac de joguines i les reparteix a tooots els nens bons de la Terra"

Es ben bonic viure les estacions de l'any. També l'any litúrgic, amb els seus temps -Advent, Nadal, Epifania; Quaresma, Pentecosta, Pasqua- i els seus sants i festes. Festes del Cel i de la Terra, que podem celebrar tots junts, els que ja son allà i els que encara som aquí.

La nit de Halloween ("All Hallow's Even" - "Vigília de Tots els Sants"-) no és fins el 31 d'octubre, però és que demà és sant Linus..

5 comentaris:

Carme ha dit...

I A MI COM MAFALDA PACIÈNCIA EL FELICITO JA ARA!!!!FELICITATS LINUS!!! VINDRÉ A MENJAR PASTIS DEL QUE FAS TAN BOOOOOO!!!!!!!!

Anònim ha dit...

No puc evitar, en sentir el teu nom, LINUS, pensar en tots els
còmics que he llegit i que han llegit també els meus fills.Estan en un racó de casa i de tant en tant apareixen i diuen: ei!! estem aquí no ens oblideu.
PER MOLTS ANYS LINUS I NO DEIXIS DE SOMRIURE OK???
AH! que vagi d'ha gust el PASTÍSS

Petons

mima

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Si, felicitats Linus. Sou molt amables.

Perdoneu que torni a entrar, però és que no em puc estar de dir que, així com normalment, quan agafen un còmic i el passen al cinema solen fer desastres, amb els Peanuts és justament al contrari: val la pena tenir tota la col·lecció d'historietes de les que han fet animacions, son una meravella. Charles Schulz, l'autor, hi va participat directament i es nota. Per anar bé ha de ser la versió catalana; els doblatges son molt millors -sobretot el de la Lucy, que és una passada.

Anònim ha dit...

Sóc el Linus.
Al final res de pastís eh, jajaja. Prou feines vem tenir a esperar-me per dinar.

Ja sé que contesto una mica tard, però gràcies.

Carme ha dit...

AMB PASTIS O SENSE ETS ENCANTADOR! GRÀCIES A TÚ PER EL MARAVILLÓS SOMRIURE QUE TENS! QUEDA EN PEU LO DEL PASTISSSSSSSSSSSSSS !!!!!
IUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU