dissabte, 10 de setembre del 2005

Can Jorba

Pere-i-Pitu-CanJorba-640

A l'avi li agradava anar a Jorba Preciados, a Barcelona, per allà al Portal de l'Àngel. Els de Manresa, també teniem el nostre Can Jorba, més de poble, si voleu, però Déu n'hi do.. Allà al terrat de can Jorba, fa molts anys havien muntat un circuit per anar amb aquests cotxes de pedals, de fusta. Per als nens que hi haviem anat, allò era la glòria..

Can Jorba ja fa anys que és tancat, tan sols hi ha l'edifici. Al Juliol, amb la Mª Carme i la Isabel vem anar a una exposició record de tota aquella època. Vem veure aquesta fotografia exposada i de seguida en vem encarregar una còpia. Al tiquet de recollida deia que podiem anar a buscar-la a partir del dia 4 de Setembre, però tan sols de dilluns a divendres. Estàvem impacients per tenir-la i publicar-la al blog, sobretot perquè la veiés el Pitu. El dilluns, dia 5, la va recollir la MªCarme, just abans de marxar cap a Pamplona.

1 comentari:

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Havia pensat de posar al peu de la fotu, com si ho digués el Pitu, al veure's a sí mateix, jovenet, amb les mans al volant a punt de sortir, allò de sant Pau:

"He lliurat un bon combat, he acabat la cursa, he conservat la fe. I des d'ara tinc reservada la corona de la justícia que aquell dia em donarà en premi el Senyor, jutge just; i no tan sols a mi, sinó a tots els qui anhelen la seva manifestació". (carta a Timoteu 2, IV, 7)

El Santi ens proposa aquest lema, que a mí m'agrada molt: "a partir d'ara, tot recte, endavant.."

"Endavant" o "amunt", com proposa cap al final de "El tema"

Si cliqueu a la fotografia, aquesta sí que es pot ampliar i guardar. Pere, ens podries explicar què hi féieu allà..