divendres, 23 de desembre del 2005

Amb les mans a la pilota

2 comentaris:

Pere Manubens ha dit...

Nose, no se, però em sembla que la del Mingu es mes bona......

Mingu Manubens Bertran ha dit...

-
No, de cap manera !

ja veig que la intenció, Pere, era implicar-me. Gràcies :)

Fa falta ser uns quants a casa i haver-ne menjat de petits. La resta, aquella olor des de mig matí, tan agradable, de la que ja heu parlat, és la mateixa. D'aquí ens ve una sintonia, un entendre les prioritats (les necessitats) sense haver-les de dir, amb vosaltres, Mima i Jordi.

La mare em va donar un bon consell: surt molt més bona la pilota si fem servir salsitxes amb pebre en comptes de carn picada. O sigui: batre dos ous, afegir una mica de pebre, obrir les salsitxes i fer la pasta. Després afegir pa ratllat i al final embolicar amb farina. Em sembla veure alguns pinyons i julivert que nosaltres no hi posem..

Bon Nadal. Si tinc temps penjaré un poema deliciós de Jaume Medina que ha sortit a Cavall Fort.