divendres, 30 de desembre del 2005

Capítol segon:

Les cosines hippies:



Cliqueu la imatge per veure'n el contingut...

8 comentaris:

Uri ha dit...

Aquestes "pelis" les va trobar la Mare (la tiaTere) en un calaix de casa seva i les va fer passar de “super 8” a DVD. Ja feia temps m’en vaig fer una còpia i s’hem va acudir de publicar-les al Blog i fins ara (estic de vacances) no he pogut fer-ho.

-5 cèntims sobre la publicació:
Primer s’ha de crear un compte a http://video.google.com (si tens un compte de gmail el procés és immediat) servidor en fase de proves de vídeos i de moment gratuït. Per a veure’n la documentació podeu anar a: https://upload.video.google.com/video_faq.html

Pel que he pogut veure (llegir) així d’entrada el vídeo ha d’estar en format mpeg4 i el so del mateix en mp3. Seguirem “estudiant” el tema (hi ha un follon del caraju amb això del còdecs de vídeo i so).

Per a la edició de vídeo només he fet servir 2 programes (baixats amb laMula):
1. “1Click DVD to Divx Avi”: curiós programa que extrau del DVD (rippeja) la pel•lícula i la desa en format digital no-dvd (avi, mpeg, mov, ...) d’una sola passada.

2. “VideoImpression2”: editor de vídeo per a tallar, posar rètols, narracions, etc. La sortida d’aquesta pel•lícula a d’ésser en format mpeg4 tal com he comentat abans i el mateix programa ja ens ho resolt (de fet hem sembla que només ens proporciona sortida segons els còdecs que tinguem instal•lats al nostre maquinari)

Un cop creat el vídeo només resta pujar-lo al servidor (http://video.google.com). I un cop rebem la comfirmació de que el vídeo està disponible, en copiem la URL (el link) i a tirar milles.

Mingu: de segur que vosaltres en sabeu coses d’aquestes d’edició de vídeo, còdecs, i servidors d’streaming. Sembla que hi ha problemes en la visualització final del vídeo ja que el vídeo original al PC es veu fantàstic i l’observo molt pixelat a través de l’accés remot!$%&@|*^

Seguirem investigant.
PS: vaja rotllo, no?

BONA ENTRADA D’ANY A TOTHOM.

Mingu Manubens Bertran ha dit...

-
Moltes gràcies per totes les indicacions, Oriol. És fantàstic. Ja no tenia espai web on penjar coses i això és la sol·lució.

Bon cap d'any a tots, sí. (Sí !)

De rotllo res :))

Pere Manubens ha dit...

Uri, quina joia, quina cosa tan tendre.
De la part técnica, ni idea, suposo qu es una currada, com controleu.
Aprofito per desitjar desde aquí un molt bon any nou tant nou que encara porta el papèr de regal.

Anònim ha dit...

Impossible des d'un "TarifaPlana2CV" com el meu veure res de res.

Si us expliqués el temps que he trigat a poder penjar aquest comment no us ho creuríeu.

Amb tot ha valgut la pena.

Mentre passaven els minuts he tingut temps d'imaginar-me que us enviava una abraçada a tots quinze, un a un.

Una molt bona entrada d'any !

Dilluns, Uri, ja et diré el què. Gràcies per endavant. Santi

Anònim ha dit...

Naltros tampoc podem veure rés de rés,de tota manera quant la Maite va fer els 50anys ho vem celebrar a casa seva i com a sorpresa molt i molt especial ens va passar la cinta.

Petons

mima

Anònim ha dit...

Uri fantàstic ! ets crack .Moltes gràcies. Aquestes imatges són la primera de les nostres trobades pels volts de l'any 1975. Una setmana santa i a Cadaqués com s'ha pogur veure. Es una autèntica joia i..sorprèn veure unes imatges tant accelerades, com els nostres cors en aquell viatge. Ho portèvem a la sang ja això de ser GRANS BERTRAN's. Ho sóm oi que si noies ??? Vam anar al m´tic racó de la gauche divine i ho sentíem per dins. Dalí, Museu Dalí...mar, barques, persones, imatges del poble....etcc.....

Molt bon any 2006 a tots i a totes.

Sí,Oriol, som quinze i així serà per sempre....
Us estimo
Maite

Pere Manubens ha dit...

Ja sabeu que a vegades em passo una mica.
Misterios misteri.
La Mc. porta una guardia-borsa que jol´hi vaig regalar del rastre.
waaaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!!!!
En aquella época, encare m´estimava.

Carme ha dit...

SI! COM VÀREM XALAR! I ALGUNA VA LLIGAR I TOT! EH? JAJAJA
SÍ! 15 SOM 15,15,15,15
GRÀCIES URI PER DONAR VIDA A TOTES LES FLORS DE TOTS ELS JARDINS DEL MON!!!!!! ENS HAS POSAT EL LLISTÓ MOLT ALT! AIXÍ TAL COM HA DE SER UN LLISTÓ BERTRAN!!!!!
I UN BONS DOSMILSMOLTS!!!!!!!!