dimecres, 7 de desembre del 2005

Imma, felicitat !

Veig que l'ordinador encara no em va bé. Com a regal, per tant, et remeto a un text que et vaig dedicar els dies del teu aniversari, més que res perquè n'espigolis alguna frase i l'afegeixis al teu blog.

Eres la "mimada" de la iaia. N'estava molt de tu. Deu ser cosa de noms...

Ànims a tots (Nico inclòs)

4 comentaris:

Pere Manubens ha dit...

Immamimaimma.
felicitats.
No he pogut accedir al teu web.
Et semblará una tontería, però m´agraaría que pengesis una foto del teu taler si el tens, i si en tens alguna d´el fantástic taller del carrer Notariat, també.
Mes endavant ja t´explicaré perque m´interessen aquestes coses. Avancem que es un tema de olors, de colors, de sorolls....

Anònim ha dit...

Lo de "espigolar" ens ho apuntem!

Anònim ha dit...

Felicitats, Imma. Ens hagués agradat veure-us avui a l'Ametlla, però ja ens han explicat que veu anar-hi ahir perquè avui havíeu d'estar per la feina.

Aprofitem per donar les gràcies a tots els Arqué per la acollida i el munt de detalls que han tingut amb tots nosaltres en un dia "fort" com avui. Hem fet algunes fotus de coses del Nasi i algunes altres de dibuixos de la tieta Tere que ja anirem deixant aquí.

També donar constància de les ganes que tenia el Pere d'haver vingut i com espera -ni avui ni demà no podrem fer-ho- que li expliquem com ha anat tot (la celebració de l'aniversari de la mare ahir i la del comiat del Nasi avui).

Maite, crec que a tots ens agradaria poder tenir còpia del que heu llegit.

Pere Manubens ha dit...

Si Maite. Tú saps el que es plorar i riure tot sol?