dimecres, 23 de novembre del 2005

FLICKR'S


FLICKR'S
Originally uploaded by carme1000.
NEVARÀ?

5 comentaris:

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Sí.

El Pere deia aquest matí que per allà als Azahares plovia. (Per cert, ho he buscat al dicci i diu que se'n diuen "tarongines", dels "azahares")

Però jo no ho dic per això. Ho dic perquè algú que hi entén molt em va dir que dijous a la tarda nevaria segur segur. Però es veu que tan sols ho farà per sota dels 500 metres !? :)

Carme ha dit...

RECORDEU A LA MARE DESPERTANT-NOS CRIDANT " ESTÀ NEVANTTTTTTTTTT" DE BEN SEGUR QUE JA HA DESCOBERT ON GUARDEN LES VOLVES DE NEU AL CEL, I QUE EN ALGUN MOMENT D'AQUELLS DE "LOCURA" SEUS,JUGARÀ A FER NEVAR!!!IUJUUUUUUUUUUUUUUUU

Pere Manubens ha dit...

Es possible, pero a mi no hem consta que l´azahar tingui re a veure amb el taronger, pero, com que soc tant ignorant.....tot esposible.
De la neu recordo la nevada de fa uns anys a bcn.
Justament m´havia despertat d´hora. Vaig trucar immediatament a la Conxa i a la Nagore: Despertaos, bajad inmediatamente a la calle, vale la pena....!
Jo les esperava a la fi del carrer, i sí, la Nagore tenía tota la alegría i tota la histéria de una primera experéncia feliç, inoblidable.
Al cim, no va ser una nevadeta, no, eran tant grossos els "copos de nieve" -el catalá a vegades s´enfada amb mi- que la cosa feia gruix, es tocava, s´en podíen fer pilotes i expandir la alegría a tots els presents.

Pere Manubens ha dit...

Mª Carme, només havía llegit el missage del Mingu, si s´en diuen volves doncs volves serán. Gracies. Com veus, l´experiéncia que explico es semblant a la de la mare cridant.nos.(esta nevant......!) Ja saps, aixó del subconscient,.....no ens deixa perdrens.

Pere Manubens ha dit...

si es per sota dels 500 metres, Jó estic al nivell del mar!!!!!!