dijous, 27 d’octubre del 2005

DSCN3695

La hostelería, tota, però sobretot la de temporada, te un cantó fosc, cutre.
Es paga malament, es fan quinze o més hores de feina, les preguntes que el cambrer fá a la cuina son “qué hay de la carta, qué no hay i que quieres que te venda”, el que vols que et vengui, és la recomenaciò, i que normalment, -clar que hi ha excepcións- es un producte que ja está al límit.
Per fora, a la sala, es tot molt bonic, pero al darrera hi ha bastanta caca.
Al personal, al menjar del personal, ens posen, també normalment, les coses que si no ja s´hauríen de tirar, i t´agafa una desgana....perque ho saps.
Be, es pura informació, no es lamentarse perque gácies als deus!
Sobre una part del tema, en vaig fer unes quantes fotos, aquesta és una no massa dura.

3 comentaris:

Pere Manubens ha dit...

Ha estat un altre exercici. el text, l´fet avans amb word, i m´he ficat a una altre blog. Tot un expert, ja.

Pere Manubens ha dit...

i sense la chuleta del mingu al devant!

Anònim ha dit...

Aviat m'atraparàs !