dijous, 13 d’octubre del 2005

Martí 24


Martí 24
Originally uploaded by Des del Penedès.
14 d'octubre, vigília de Santa Teresa.

El Martí treu el nas per primer cop al blogg, en fa 24 i ja se sap que aquest és el lloc de tots els aniversarisdelmón.
AH!,SALAU!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

per moltes primaveres!

Anònim ha dit...

Et precedeixen en aquest naixement teu al blog dues fotos de les quals el millor és no dir-ne res ja que prou que diuen totes soletes

També et precedeix una llarga conversa sobre els àngels

Una mica més avall hi ha una bona il·lustració que ve al cas d'aquest comment: la de Hilgarg von Bingen

També, més avall, algú va dir: El aniversaris haurien de servir per a recordar coses com aquesta: l’amic íntim, el discret, el nostre bessó insubstituïble, a ben segur molt a prop nostre en aquesta nostra gesta de... neixer

Ja veus, el blog és prou consistent per autocitar-nos !

Benvingut i...

Per molts anys. lhravn

Mingu Manubens Bertran ha dit...

Una altra autocita (del tiet Santi):

"Les mirades són formes expressives d'un principi de joia interfacial. Hi ha una manera clara per designar aquest encanteri: que hom parteix inicialment de la joia"

És que és fabulós: fas la mateixa cara, la mateixa manera de riure que ta mare!

Ahir vaig enganxar a casa que veiemn una peli a la tele, molt ben feta. Era francesa. Sobre relacions entre l'empresa i els treballadors. Molt ben feta però jo hi vaig trobar a faltar el somriure i el bon rotllo davant les contrarietats. Aquest somriure ample de la fotu.

El Pitu, molt poc després de conèixer el mal que tenia, va voler fer una conferència que tenia compromesa a Manresa. Al torn de preguntes, una senyora li va dir que ell era molt optimista quan parlava de la bona feina que ees feia a les residències d'avis, però que hi havia molta gent gran que es trovaben molt abandonats de tothom. El Pitu va respondre ràpid com un cohet una cosa així:

"Venint cap aquí escoltava coses d'aquesta mena en un programa de ràdio. No. De cap manera. Jo he de ser positiu. He de mirar de millorar el que tenim, que és molt i hi ha molta bona gent treballant-hi. Però aquesta actitud d'alimentar l'autocompassió, de veure el costat negatiu i fer-ne de tot un drama, no. Mai!!"

Vale. Per molts anys! Ja se t'acosta el sant, també, no? Conec de memòria aquell refrany que el podrieu haver inventat vosaltres:

per tots sants, fred al camp
per sant Martí, fred al camí
per santa Caterina, fred a la cuina