dimarts, 25 d’octubre del 2005

nubolets amb lluna per la Marieta

nuvolets-lluna



Abraçades

Pere

6 comentaris:

Pere Manubens ha dit...

Ja suposo que vía Mingu o la més diligent, la MC., sabeu que la mare de l´Isabel está fotudeta.
Sembla que no es massa greu, peró requereix atenciò. una abraçada a la Montse i a l´Isabel,No? refotuts blogueros! I clar, a la Mari encara que estigui lluny!

Anònim ha dit...

Apa, Mariairam, que bonic !

Pots estar contenta !

Jo ho estaria si tingués un tiet com en Pere que té cura de les coses essencials —núvols, postesdesol, aurores, zahares— Sobretot perquè en sap fer paquetets i te les sap fer arribar !

Anònim ha dit...

Pere una pregunta :ens pots explicar la situació, el context mentres vas tirar la foto ? On estaves, des de on, quina temperatura, etcc, què pensaves ?...gràcies

Carme ha dit...

SI QUE DEMANES MAITE! JAJAJAJAJA
QUE TENS VACANCES?¿? XULIPONDIA!!!!

Pere Manubens ha dit...

Si, (i dic molt sovint sí, però es un sí a la vida) estava amb la jefa, prenent unes cerveses, i quan vem sortir, tot de cop, vaig mirar amunt i vaig dir, en veu alta, hostia, la marieta, "quita quita, que no nos vamos todavía, déjame hacer la fotito", i,recolzat en el seu cotxe que m´havía de retornar a l´hotel, la casa, en vaig fer tres o quatre, aquesta es la que millor ha quedat.
La temperatura era simpática, agradable, de camisa, i el que pensava........en tots vosaltres, i, sobretot, en aquell instant, en la marieta del Mingu i la Isabel!

Pere Manubens ha dit...

podria demanarte, i que et demanessis a tú mateixa, t´he contestat la pregunta?.
Si es així, felicitat!